Mercabarna desmenteix que el tall de la Jonquera afecti al proveïment de productes

El mercat majorista registra entre un 15 i un 20% de camions però ho atribueix a la mala mar arreu

Publicitat

Mercabarna ha assegurat que el tall de la Jonquera no ha provocat problemes de proveïment de productes aquest dimarts, segons han explicat fonts del mercat majorista a l’ACN. Les dades indiquen que hi han arribat entre un 15 i un 20% menys de camions provinents no només de França sinó d’arreu però els majoristes ho han atribuït a la mala mar dels darrers dies que ha provocat que hi hagi menys peix. “No s’ha notat”, han resumit les mateixes fonts. D’altra banda, i davant la possibilitat que el tall s’allargui i es mantinguin els problemes per passar la frontera, els majoristes estan encarregant més producte a la resta de l’Estat per tal de no dependre d’aquesta via de comunicació

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca