Inspecció de treball interposa multes per valor de 113.181 euros a l’Estat per incomplir el registre de la jornada

Treball tramita 505 expedients, 107 infraccions i 189 requeriments

La inspecció de treball ha interposat sancions per valor de 113.181 euros a empreses d’arreu de l’Estat per incomplir el registre de la jornada laboral. Segons dades del Ministeri de Treball després de sis mesos de la posada en marxa, s’han finalitzat 505 expedients, 107 infraccions i hi ha hagut 189 requeriments. A aquests expedients cal sumar-hi els oberts en el marc d’una campanya específica en matèria de jornada de treball, uns 4.858, i s’han comptabilitzat 873 infraccions, multes per valor d’1.150.197,50 euros i 1.482 requeriments. Sumant les dues vies d’actuació, s’han finalitzat 5.363 expedients, s’han detectat 980 infraccions, s’han fet 1.671 requeriments i s’han interposat sancions per valor de 1.263.378,50 euros.

Amb aquestes xifres, es constata un augment tant en el nombre d’expedients entre maig i octubre del 2019 i el mateix període del 2018, un 3,9%; mentre que l’import de les sancions ha pujat un 10,5%, les infraccions un 9,8% i els requeriments un 10,9%.

En línies generals, s’han detectat infraccions en matèria de temps de treball en el 18,3% de les empreses inspeccionades.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Torra sobre el tercer grau als presos: “Tercer grau? Llibertat!”

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha defensat aquest dijous que els presos polítics condemnats per l'1-O no haurien d'haver estat jutjats mai...

JxCat i ERC demanen al Parlament que exigeixi al Govern central que situï el dèficit en l’1%

JxCat i ERC han presentat una proposta de resolució conjunta al Parlament, que demana que la cambra catalana exigeixi al Govern central que revisi...

El moment Puigdemont

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont preveu anunciar en breu la creació d'un nou partit i trencar així amb el PDeCat davant el bloqueig...

Cuixart insisteix que va fer “el que havíem de fer!

El líder d'Òmnium, Jordi Cuixart, s'ha refermat en les seves actuacions just després de conèixer que les juntes de tractament de les presons han...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca