Dilluns 09 Desembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El president de la Fira garanteix la permanència del MWC a Barcelona

  Creu que la situació als carrers "s'anirà normalitzant" i es recuperarà la confiança "minvada" puntualment durant els aldarulls

  El president de Fira de Barcelona, Pau Relat, ha garantit aquest dimarts la permanència del Mobile World Congress (MWC) a Barcelona i ha assegurat que la institució ja treballa “amb total normalitat” perquè l’edició del 2020 sigui “un èxit”. En un esmorzar informatiu Relat ha recordat que si el congrés de telefonia mòbil “és el que és” és gràcies al compromís de les institucions i ha reivindicat la “lleialtat institucional” que han mostrat els governs respecte a la Fira. “Tots som prou intel·ligents per fer que el Mobile continuï molts anys aquí amb nosaltres”, ha dit. El també conseller delegat de Mat Holding ha recordat que les activitats econòmiques necessiten “estabilitat” i “seguretat jurídica” i ha considerat que, després de setmanes de protestes contra la sentència del procés, “s’obre un període en el qual les coses s’aniran normalitzant” i es recuperarà la confiança internacional “minvada” en moments “puntuals”.

  6,117FansM'agrada
  1,044SeguidorsSeguir
  15,583SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca