El ministre de finances de Luxemburg colpeja contra l’extrema dreta espanyola

"M'entristeix que els euroescèptics tinguin guanys electorals"

Publicitat

El ministre de finances de Luxemburg, Pierre Gramegna, ha assegurat que l'”entristeix que els euroescèptics tinguin guanys electorals”, preguntat pels resultats de Vox a les eleccions espanyoles. “Sempre preferiré una victòria dels partits que volen més Europa”, ha dit el liberal en una trobada amb mitjans a Luxemburg. Si bé no volia fer cap comentari sobre el partit d’ultradreta espanyol ni sobre els comicis a Espanya, Gramegna ha alertat que l’augment del suport a les formacions amb dubtes sobre la Unió Europea farà més “difícil” millorar la integració del bloc.

“És decisió d’Espanya escollir a qui vulguin”, ha puntualitzat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca