El ministre de finances de Luxemburg colpeja contra l’extrema dreta espanyola

"M'entristeix que els euroescèptics tinguin guanys electorals"

El ministre de finances de Luxemburg, Pierre Gramegna, ha assegurat que l'”entristeix que els euroescèptics tinguin guanys electorals”, preguntat pels resultats de Vox a les eleccions espanyoles. “Sempre preferiré una victòria dels partits que volen més Europa”, ha dit el liberal en una trobada amb mitjans a Luxemburg. Si bé no volia fer cap comentari sobre el partit d’ultradreta espanyol ni sobre els comicis a Espanya, Gramegna ha alertat que l’augment del suport a les formacions amb dubtes sobre la Unió Europea farà més “difícil” millorar la integració del bloc.

Publicitat

“És decisió d’Espanya escollir a qui vulguin”, ha puntualitzat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes