El ‘Black Friday’ comportarà la contractació de fins a 38.900 persones a Catalunya

Catalunya lidera l'Estat en nous contractes, tot i que el major creixement interanual es donarà a Madrid

La campanya del ‘Black Friday’ comportarà la contractació de fins a 38.900 persones a Catalunya, segons Adecco i Eurovendex. Amb aquesta xifra es convertirà en la comunitat amb més contractes nous, seguida de Madrid, amb més de 35.400, i el País Valencià, on està previst que se superin els 27.000. Al conjunt de l’Estat, la previsió és que es generin més de 201.000 contractes, un 7,5% més que fa un any. En taxa interanual, el major creixement està previst que es registri a Madrid (+18%) i Catalunya se situarà en segon a posició (+10,2%). El sectors vinculats al gran consum i la seva indústria auxiliar, l’alimentació, la distribució, el retail, la logística, el transport i la indústria tèxtil són els que més ocupació generaran.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca