Tothom a la Jonquera

Almenys 20 quilòmetres de cua a La Jonquera i 14 més a la Catalunya del Nord pel tall del Tsunami a la frontera

Publicitat

Es registren almenys 20 quilòmetres de cua a La Jonquera pel tall de Tsunami Democràtic a la frontera amb França, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El servei francès d’autopistes informa, a més, que hi ha 14 quilòmetres més a la Catalunya del Nord a l’altura de la sortida de Perpinyà Sud de l’A-9. Aquest és el punt on obliguen els vehicles a desviar-se perquè l’entrada a Espanya és “impossible”, apunten des de la seva pàgina web. Els Mossos d’Esquadra, per la seva part, bloquegen l’AP-7 a La Jonquera per evitar que més persones i vehicles accedeixin al punt fronterer.

Tsunami ha muntat un gran escenari a la part nord-catalana, a pocs metres del cartell que dona la benvinguda a Espanya. Està orientat cap a Catalunya i ocupa tres carrils de l’autopista. Segons el moviment, ja hi ha un miler de cotxes tallant la frontera. L’acció ha començat cap a les 9 del matí i ha comptat amb la col·laboració d’alguns ‘armilles grogues’.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca