Torra no fa llenya de la derrota de Sánchez i insisteix: “Sit and talk and democracy'”

"És l'hora de no amagar-se i parlar de solucions reals sobre un conflicte polític que no mereix el menyspreu, i encara menys una no resposta o una resposta autoritària"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha adreçat aquest dilluns al president del Govern central en funcions, Pedro Sánchez, per dir-li que “és l’hora, més que mai, del ‘sit and talk and democracy’ després de la victòria de l’independentisme a Catalunya en les eleccions generals”.

En un acte per commemorar els cinc anys de la consulta popular del 9N, ha defensat que tothom ha de llegir i entendre el resultat de l’independentisme: “És l’hora que el president Sánchez, o qui aspiri a ser president, segui a parlar. És l’hora de no amagar-se i parlar de solucions reals sobre un conflicte polític que no mereix el menyspreu, i encara menys una no resposta o una resposta autoritària”.

Segons Torra, la ciutadania continua mobilitzada en defensa del dret a l’autodeterminació i la independència, com ja va passar amb la sentència del Tribunal Suprem contra els presos independentistes, “i continua mobilitzada avui perquè exigeix una resposta a les institucions d’aquí i allà”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca