Les eleccions provoquen que el Sabadell, Santander i CaixaBank obrin en números vermells a l’IBEX

Publicitat

L’Ibex 35 ha iniciat la sessió d’aquest dilluns amb una caiguda del 0,42% en un escenari marcat per la incertesa política després del resultat de les eleccions.

Després del resultat electoral, el selectiu madrileny ha obert en negatiu, amb la major part dels valors en vermell, per sota de la xifra psicològica dels 9.400 punts en una setmana marcada a més per la publicació de la dada del PIB a Alemanya, que podria suposar l’entrada en recessió del motor econòmic europeu, després de dos trimestres en negatiu.

En els primers compassos de la sessió, els majors descensos eren per a Sabadell (-1,9%), ArcelorMittal (-1,8%), Merlín Properties (-1,6%), Santander (-1,5%), CaixaBank (-1,4%), Bankinter (-1,3%), Bankia (-1,1%) i BBVA (-1%), mentre que en el costat contrari se situaven Viscofan (+1,9%), Enagas (+0,5%), Cellnex Telecom (+0,5%) i Indra (+0,2%).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca