La patronal Cecot exigeix “responsabilitat” i “política en majúscules” després dels resultats del 10-N

Aposta per la "negociació" i alerta que la situació "d'inestabilitat" està "penalitzant l'economia"

Publicitat

La patronal Cecot exigeix als partits polítics “responsabilitat” i “política en majúscules” després dels resultat del 10-N. En un comunicat, l’entitat adverteix que l’escenari postelectoral evidencia que “obviar els problemes fent salts endavant no ajuda a resoldre la situació”. El president de la Cecot, Antoni Abad, considera que la ciutadania s’ha expressat a les urnes i ha demanat “capacitat de dialogar, negociar i acordar per resoldre problemes”. Entre les qüestions pendents, alerta, es troba la situació que s’està vivint a Catalunya. Així mateix remarca que la “inestabilitat” a l’Estat està perjudicant l’economia. Per tot plegat exigeix uns nous pressupostos.

Després que el president del govern en funcions, Pedro Sánchez, anunciés el passat mes de setembre una nova convocatòria d’eleccions anticipades, la Cecot ja va manifestar públicament el seu malestar per les conseqüències i l’afectació que aquesta decisió tindria sobre l’economia, la competitivitat empresarial, el desenvolupament de l’activitat productiva i el benestar col·lectiu.

“La repetició electoral és conseqüència de la falta de cultura de negociació política a Espanya, la complexitat social es governa amb acords i coalicions però per això els lideratges han de canviar”, insisteix Abad.

La patronal considera la repetició d’aquests comicis una “pèrdua de temps” i recorda a la classe política “que són servidors públics” i que “els seus ingressos són els impostos de la ciutadania”.

Publicitat

En aquesta línia assegura que és “inviable i insostenible” que a data d’avui, tant el Govern com l’executiu espanyol gestionin amb pressupostos prorrogats i exigeix uns comptes per assegurar una economia productiva.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca