La CE normalitza l’extrema dreta espanyola: “Mai estem preocupats quan la gent vota. És la democràcia”

L'executiu europeu creu que no serà "fàcil" que Sánchez formi govern

Publicitat

La Comissió Europea assegura no estar “preocupada” per l’ascens de Vox en les eleccions espanyoles del 10-N. “Mai estem preocupats quan la gent vota. És la democràcia”, ha afirmat aquest dilluns la portaveu de l’executiu comunitari, Mina Andreeva, que ha admès que el candidat del PSOE, Pedro Sánchez, no ho tindrà “fàcil” per aconseguir una majoria per formar govern. Amb tot, la portaveu de la Comissió ha confiat que hi hagi un “procés que porti a un govern”, que sigui “el més ràpidament possible” i que “permeti a Espanya seguir jugant un rol actiu a Europa i al món”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca