El Tsunami Democràtic esquiva la policia espanyola desplegant les activitats en territori francès

L'escenari, amb focus i altaveus, es troba uns metres més amunt del cartell que indica el quilòmetre 0

Publicitat

L’escenari que han muntat els manifestants i el gruix d’activitats que ha convocat Tsunami Democràtic en resposta a la sentència de l’1-O es troben tècnicament en territori francès, motiu pel qual els cossos de seguretat espanyols no poden intervenir, segons han informat fonts policials a Europa Press.

L’escenari, amb focus i altaveus, es troba uns metres més amunt del cartell que indica el quilòmetre 0, per la qual cosa l’acció es troba en territori francès, on la policia competent és la Gendarmerie.

Els manifestants han respost a la crida de la plataforma cap a les 9 hores del matí d’aquest dilluns, i han tallat la frontera en tots dos sentits amb vehicles i una concentració a la qual alguns hi acudeixen també caminant.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca