Torra anima a la participació: ”Les urnes són el terreny de joc dels catalans”

El president de la Generalitat està convençut que la jornada serà ''serena i tranquil·la''

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha votat aquest diumenge a dos quarts d’onze del matí a l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Sant Gervasi. Acompanyat per la seva dona, Carola Miró, Torra ha exercit el seu dret a vot al Congrés dels Diputats i al Senat en una mesa presidida, casualment, per una de les seves filles. En declaracions als mitjans ha animat a una participació ”massiva” i ha reivindicat ”les urnes i els vots” com a ”terreny de joc dels catalans”. El president ha assegurat que ”la voluntat popular ho decideix tot” i per això ha animat a votar amb ”total llibertat i determinació”. Torra s’ha mostrat convençut que la jornada serà ”serena i tranquil·la”.

El president ha arribat al col·legi electoral puntual davant una gran expectació de mitjans de comunicació i un gran nombre d’interventors de tots els partits polítics. Ha saludat, donant la mà, als tres membres de la mesa. La presidenta, casualment, era la seva filla que lluïa una dessuadora groga. Torra ha demanat pel desenvolupament del primer tram de la jornada electoral.

Minuts abans de la votació del president, també ha exercit el seu dret a vot l’altra filla de Torra que, com a curiositat, li ha deixat unes galetes a la seva germana, per fer-li més amè el dia de votacions.

La jornada en aquest col·legi electoral es desenvolupa amb normalitat i sense incidències destacables. Una estona abans del l’arribada del president, una dona ha intentat votar amb la fotocòpia del DNI perquè assegurava que li havien robat el seu. La mesa li ha comunicat que podia votar amb la fotocòpia de la denúncia o amb qualsevol altre document oficial.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca