Divendres 15 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El barri de les Corts esbronca Arrimadas

  "Criden més, perquè saben que tenen la protecció del Govern de la Generalitat"

  Unes 60 persones han esbroncat i anomenat “feixista” la candidata de Cs al Congrés per Barcelona, Inés Arrimadas, abans i després de votar aquest diumenge al col·legi Ausiàs Marc, al districte barceloní de Les Corts.

  En declaracions als periodistes, durant les xiulades, Arrimadas ha dit que els qui la insulten “criden més, perquè saben que tenen la protecció del Govern de la Generalitat”, que els qui se li apropen per agrair-li el seu treball, com ha passat dins del col·legi.

  “Els qui volen treure’ns de Catalunya tenen tota la impunitat”, i ha afegit que, mentrestant, els votants de Cs han de tapar-se la cara perquè no se’ls identifiqui a televisió.

  5,332FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca