El barri de les Corts esbronca Arrimadas

"Criden més, perquè saben que tenen la protecció del Govern de la Generalitat"

Publicitat

Unes 60 persones han esbroncat i anomenat “feixista” la candidata de Cs al Congrés per Barcelona, Inés Arrimadas, abans i després de votar aquest diumenge al col·legi Ausiàs Marc, al districte barceloní de Les Corts.

En declaracions als periodistes, durant les xiulades, Arrimadas ha dit que els qui la insulten “criden més, perquè saben que tenen la protecció del Govern de la Generalitat”, que els qui se li apropen per agrair-li el seu treball, com ha passat dins del col·legi.

“Els qui volen treure’ns de Catalunya tenen tota la impunitat”, i ha afegit que, mentrestant, els votants de Cs han de tapar-se la cara perquè no se’ls identifiqui a televisió.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca