Divendres 15 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Asens: “Avui es decidirà si l’odi venç l’esperança i si a Espanya hi continua havent un mur o algú que escolti Catalunya”

  El candidat d'En Comú Podem confia que la ciutadania doni "un exemple de mobilització" i surti "massivament" a votar

  El candidat d’En Comú Podem, Jaume Asens, ha assegurat que aquest diumenge és “un dia important” perquè “es decidiran moltes coses”. “Es decidirà si l’odi venç l’esperança, si a Espanya hi continua havent un mur o algú que escolti i entengui Catalunya, si tenim més drets per la ciutadania o més privilegis pels poders econòmics, si hi ha més democràcia i solucions o més bloqueig”, ha explicat Asens després de votar a l’Escola Fort Pienc de Barcelona. En declaracions als mitjans el candidat ha confiat que la ciutadania donarà “un exemple de mobilització” i ha demanat que se surti “massivament” a votar. A més, Asens ha aprofitat per recordar que les enquestes assenyalen que Unides Podem es disputa la tercera posició a Espanya “amb l’extrema dreta” i ha insistit, per tant, “que és un dia important”.

  5,332FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca