Asens: “Avui es decidirà si l’odi venç l’esperança i si a Espanya hi continua havent un mur o algú que escolti Catalunya”

El candidat d'En Comú Podem confia que la ciutadania doni "un exemple de mobilització" i surti "massivament" a votar

El candidat d’En Comú Podem, Jaume Asens, ha assegurat que aquest diumenge és “un dia important” perquè “es decidiran moltes coses”. “Es decidirà si l’odi venç l’esperança, si a Espanya hi continua havent un mur o algú que escolti i entengui Catalunya, si tenim més drets per la ciutadania o més privilegis pels poders econòmics, si hi ha més democràcia i solucions o més bloqueig”, ha explicat Asens després de votar a l’Escola Fort Pienc de Barcelona. En declaracions als mitjans el candidat ha confiat que la ciutadania donarà “un exemple de mobilització” i ha demanat que se surti “massivament” a votar. A més, Asens ha aprofitat per recordar que les enquestes assenyalen que Unides Podem es disputa la tercera posició a Espanya “amb l’extrema dreta” i ha insistit, per tant, “que és un dia important”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes