Rosalía presenta la seva nova cançó ‘A Palé’

Més de dos milions de persones visualitzen el videoclip del tema a Youtube

Publicitat

Rosalía ha publicat aquest dijous la seva nova cançó ‘A Palé’ amb el seu videoclip a través de totes les plataformes. En poc més de 15 minuts, unes 18.000 persones havien visualitzat el videoclip del tema, dirigit per Jora Frantzis, a Youtube. En un comunicat de Sony Music, han explicat que ‘A Palé’ “pren el seu nom, literalment, dels palets de fusta gairebé omnipresents a la vida de Rosalía durant anys, mentre creixia al Baix Llobregat, dominat pels polígons industrials i els camions”. La cançó està coproduïda per la mateixa Rosalía, juntament a El Guincho i Frank Dukes.

El videoclip mostra el vessant més lletigista de la cantant del Baix Llobregat, la lletra està il·lustrada amb imatges de construccions industrials. Ella mateixa apareix a l’estil Frida Kahlo i amb dentadura postissa. En una cançó que serà tendència.

La cantant ha donat a conèixer la cançó pocs dies després de guanyat el premi MTV Europe Music Awards (EMA) a la millor col·laboració de l’any per ‘Con Altura’, el seu single amb J Balvin, i quan es compleix el primer aniversari del llançament d”El Mal Querer’.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca