Divendres 22 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Torra celebra la mobilització i el compromís juvenil: “És un valor molt preuat”

  Anima els estudiants a lluitar pacíficament per un món més just i més lliure

  El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dijous que la joventut mobilitzada i compromesa “és un valor molt preuat”, i ha animat els estudiants a lluitar pacíficament per un món més just i més lliure, ha dit.

  Ho ha afirmat en rebre els representants dels claustres de les universitats catalanes, que li han donat un manifest conjunt que han subscrit per rebutjar les condemnes dels polítics independentistes empresonats i “la judicialització de la política”.

  Torra veu el manifest com una notícia excel·lent perquè demostra el consens que hi ha en la societat catalana, el rebuig a les condemnes dels presos polítics catalans i a la judicialització de la política, segons ell, i els ha agraït el posicionament perquè “davant de situacions excepcionals calen posicionaments excepcionals”.

  5,796FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,572SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca