Torra celebra la mobilització i el compromís juvenil: “És un valor molt preuat”

Anima els estudiants a lluitar pacíficament per un món més just i més lliure

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dijous que la joventut mobilitzada i compromesa “és un valor molt preuat”, i ha animat els estudiants a lluitar pacíficament per un món més just i més lliure, ha dit.

Ho ha afirmat en rebre els representants dels claustres de les universitats catalanes, que li han donat un manifest conjunt que han subscrit per rebutjar les condemnes dels polítics independentistes empresonats i “la judicialització de la política”.

Torra veu el manifest com una notícia excel·lent perquè demostra el consens que hi ha en la societat catalana, el rebuig a les condemnes dels presos polítics catalans i a la judicialització de la política, segons ell, i els ha agraït el posicionament perquè “davant de situacions excepcionals calen posicionaments excepcionals”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes