Rivera demana a Sánchez que destitueixi Torra

"Els comandaments separatistes estan assenyalant directament Torra com l'artífex"

Publicitat

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat aquest dijous al president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que tingui “coratge”, apliqui la Constitució i destitueixi el president de la Generalitat, Quim Torra, perquè, al seu parer, les declaracions dels membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) detinguts en l’operació Judes demostren que és l'”artífex” de l’actuació d’aquests grups separatistes.

Així ho ha exigit Rivera durant la seva participació en els Esmorzars Informatius d’Europa Press, amb referència a les revelacions del sumari d’aquesta operació policial.

“Els comandaments separatistes estan assenyalant directament Torra com l’artífex”, ha proclamat, i ha recordat que als dirigents de Ciutadans gairebé se’ls “mengen” quan van començar a defensar aquesta tesi fa uns mesos, i ha denunciat que no “és normal” que des d’un govern autonòmic es treballi cada dia per “destruir l’Estat”.

Rivera ha lamentat la passivitat del Govern de Pedro Sánchez davant d’aquesta situació i l’ha desafiat a aplicar la Constitució a Catalunya perquè ho considera “una obligació moral i política”.

Publicitat

“A la vida cal tenir coratge, coratge és allò que ve del cor; a mi el que em surt del cor, i d’altres llocs també, és aplicar la Constitució per garantir l’estabilitat”, ha recalcat, i ha subratllat que és “inviable” que Torra continuï al capdavant de la Generalitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca