Asens compra el relat dels interrogatoris de la Guardia Civil i demana explicacions a Torra

"La ciutadania es mereix que comparegui i digui si aquestes informacions són certes o no"

El candidat dels comuns al Congrés per Barcelona, Jaume Asens, ha demanat explicacions aquest dijous al president del Govern, Quim Torra, sobre les declaracions de membres dels CDR detinguts que suposadament el vinculen amb el pla d’ocupar el Parlament.

Publicitat

“La ciutadania es mereix que comparegui i digui si aquestes informacions són certes o no”, ha ressaltat Asens en ser preguntat en roda de premsa, i ha demanat prudència perquè el cas es troba en la fase inicial i creu que cal esperar que aquestes informacions es confirmin o no, de manera que li semblaria prematur posicionar-se ara.

Un dels membres dels CDR investigats per presumpte terrorisme a l’Audiència Nacional va dir que Torra es trobava darrere del pla per ocupar el Parlament, segons la declaració que va prestar el 26 de setembre davant del magistrat Manuel García Castellón.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes