Teletips de cultura

Publicitat

Ahir 5 de novembre, Instagram va generar un gran debat sobre la censura homofòbica ja que ImaginCafé, espai cultural del banc CaixaBank (La Caixa), va obligar a la Mònica Figueras a eliminar la peça frontal que es veu a l’imatge. Altres artistes com Lalovenenoso s’hi van sumar per criticar-ho però també per recolsar a l’artista.


Avui a les 18h Dialy-Meva de Teatre Aqua arriba a La Bonne. L’obra representa els reptes dels drets de les dones, el feminisme i la sexualitat femenina en la societat marroquina. És gratuïta però cal inscripció prèvia.


Publicitat

El CCCB planteja avui a les 18h30 reflexions sobre la situació actual d’Europa a la conferència Una incerta idea d’Europa amb l’historiador Patrick Boucheron i el presentador Josep Romaneda.


Avui també, a les 19h l’escriptora Roser Miquel Verdú presenta la novel·la Entre Beirut i tu, editat per Pagès Editors, a la llibreria La Impossible, on conversarà amb la professora de literatura anglesa i comparada Marta Puxan Oliva.


Demà dijous 7 de novembre a les 20h, DocsBarcelona estrena El que la Walaa vol de Christy Garland als Cinemes Girona de Barcelona. En col·loqui posterior es parlarà amb la periodista i corresopnsal a l’Orient Mitjà Ana Alba.


El 9 de novembre, per commemorar el 30è aniversari de la caiguda del Mur de Berlín, El Born Centre de Cultura i Memòria ofereix l’acció interactiva performativa Apparatus Berlin del grup alemany Rimini Protokoll de 12h a 14h i de 16h30 a 18h30.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca