Puig, a Sánchez: “Un president del govern no hauria de tenir escalfades mentals pel fet d’estar en campanya”

L'exconseller creu la polèmica sobre la fiscalia contribuix al "descrèdit internacional" de l'estat

Publicitat

L’exconseller Lluís Puig ha dit aquest dimecres al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que “un president del govern no hauria de tenir escalfades mentals pel fet d’estar en una campanya electoral”. Després que Sánchez hagi reivindicat el control sobre la fiscalia per intentar extradir l’expresident Carles Puigdemont, Puig ha qualificat les declaracions de Sánchez de “propaganda electoralista” i ha assegurat que són el resultat de la “incapacitat” de Sánchez de “gestionar les seves emocions”. “Es desferma en un vocabulari que no correspon a un president del govern”, ha afirmat l’exconseller, que ha avisat Sánchez que amb polèmiques com la de la fiscalia contribueix al “descrèdit internacional” de l’estat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes