Pirates de Catalunya portarà Espanya als tribunals pel bloqueig dels canals del Tsunami Demòcratic

La denúncia acusa la Comissió Europea de "negligent" davant "l'intent de censura" de les autoritats espanyoles

Publicitat

Pirates de Catalunya ha denunciat l’estat espanyol i la Comissió Europea al Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) per la “censura” del web i l’aplicació del Tsunami Democràtic. En la demanda, el partit argumenta que les autoritats espanyoles han vulnerat la normativa comunitària i sentències del TJUE en “intentar censurar” l’aplicació i la pàgina web del Tsunami, que insisteixen que “no té cap altre objectiu ni pretensió que la d’informar els ciutadans del lloc exacte on es convocaran manifestacions pacífiques i que els ciutadans informin del normal desenvolupament d’aquestes”. Pel que fa a la Comissió Europea, l’acusen de ser “negligent” davant l’actuació de les autoritats espanyoles.

En la demanda, Pirates de Catalunya assegura que els canals del Tsunami Democràtic serveixen per convocar manifestacions “absolutament pacífiques” i acusa les autoritats espanyoles de “demonitzar” el Tsunami.

“És absolutament necessari per a la salut democràtica de la Unió no només admetre de forma extraordinària el present procediment de denúncia i establir mesures urgents en el menor temps possible per aturar el mal que està produint a la imatge i als interessos de la Unió”, apunta la demanda de Pirates de Catalunya contra l’estat i la Comissió pel bloqueig dels canals del Tsunami.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca