Telefónica guanya un 50,6% menys que el 2018

Els ingressos milloren un 0,7% fins als 36.023 MEUR

Publicitat

Telefónica va guanyar 1.344 MEUR fins al setembre, un 50,6% menys que en el mateix període del 2018, segons ha informat la companyia. En el tercer trimestre el benefici va ser de 443 MEUR. La companyia ha explicat que en aquest darrer trimestre s’han registrat 1.876 MEUR de provisions per despeses de reestructuració, fonamental a l’Estat (1.732 MEUR), on està portant a terme un pla de baixes incentivades al que s’han acollit 2.636 treballadors. D’altra banda, els ingressos van millorar un 0,7% fins als 36.023 MEUR en els primers nou mesos de l’any gràcies a la millora a l’Estat, Brasil i Alemanya i el sòlid comportament al Regne Unit, tot i l’impacte negatiu de les divises. En el trimestre, la millora dels ingressos ha estat del 0,7%.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca