Sánchez vol caçar Puigdemont i portar-lo a Espanya

Iglesias respon que aquesta tasca correspon als jutges

Publicitat

El president del Govern central en funcions, Pedro Sánchez, ha promès aquesta nit portar a Espanya l’expresident català, Carles Puigdemont, fugit a Bèlgica des de l’octubre del 2017. Però Pablo Iglesias li ha respost que aquesta decisió no és seva sinó dels jutges.

Pedro Sánchez estava responent Albert Rivera sobre la seva acusació de passivitat contra el Govern a Catalunya. Li ha recordat que el seu Executiu ha recorregut el Pla Exterior de la Generalitat i els tribunals els han donat la raó.

A més a més, ha retret a Pablo Casado que l’expresident de la Generalitat es va fugar amb un Govern del Partit Popular. En aquest punt, s’ha compromès a portar Puigdemont a Espanya perquè “respongui davant la justícia”.

Davant d’aquesta promesa, Pablo Iglesias li ha recordat la separació de poders i li ha etzibat: “Si Puigdemont ve serà perquè els tribunals espanyols ho sol·liciten, no perquè ho demana un president”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca