Marlaska qualifica de “mínima oposició” les protestes contra el rei

Així mateix, ha criticat el comportament del president de la Generalitat, Quim Torra

Publicitat

El ministre de l’Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, ha qualificat els “esdeveniments” que van tenir lloc durant l’acte de dilluns contra el rei de “mínima oposició”, i que un “estat de dret com Espanya assumeix la crítica dins els paràmetres de legalitat”.

Així mateix, ha criticat el comportament del president de la Generalitat, Quim Torra, com la “màxima representació de l’Estat a Catalunya” i li ha demanat que “compleixi amb les seves obligacions de president de tots els catalans”.

A preguntes dels periodistes sobre els incidents que s’han produït per la visita del rei a Barcelona, Marlaska ha volgut “tornar a agrair” la feina dels Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil per “garantir la seguretat pública i que l’acte del cap de l’Estat i de la princesa d’Astúries i princesa de Girona es fes amb normalitat”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca