Ladilla Rusa, Karamba i els Djs del Caníbal de l’Apolo completen el cartell del Biocap festival

La Pegatina i Oques Grasses també participaran al certamen que tanca l'any a Catalunya

Publicitat

Els conjunts musicals Ladilla Rusa i Karamba i els Djs del Caníbal de l’Apolo completen el cartell del Biocap festival, segons han anunciat aquest dimarts els responsables de la iniciativa. La segona edició del certamen tindrà lloc el 31 de desembre a la Fira de Barcelona – Gran Via. La participació de la Pegatina i Oques Grasses ja havia estat confirmada a principis d’octubre, i tots plegats actuaran al certamen que tanca l’any a Catalunya. El festival mantindrà els valors de l’Associació BioRitme, l’entitat que l’impulsa, amb una festa feminista, sostenible i filosofia ‘bio’. Biocap també comptarà amb un punt lila i amb una comissió de gènere, que vetllarà perquè el festival sigui un espai lliure d’agressions masclistes.

El segon escenari està apadrinat pel Canibal Apolo, l’aposta de la Sala Apolo per a la nit dels dimecres, que ha programat els seus djs residents i una actuació de Matah amb el productor català de música jamaicana Chalart58.

La segona edició del Biocap programarà 12 hores de música per oferir la millor benvinguda al 2020. Els primers 1.000 abonaments s’han venut en temps rècord segons els organitzadors.

La festa també inclou la narració de les campanades de cap d’any, responsabilitat que recaurà en el membre del programa ‘La Resistencia’, Grison.

Publicitat

El festival espera superar la xifra de 3.500 assistents de l’edició del 2018.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca