Buch garantirà l’ordre aquest cap de setmana a Catalunya

El conseller assegura que tots els convidats que van accedir amb bus al Palau de Congressos ho van fer amb normalitat

Publicitat

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha assegurat aquest dimarts que tots els convidats als premis Princesa de Girona d’aquest dilluns a Barcelona van poder accedir amb normalitat a l’acte si van utilitzar els autobusos contractats per l’organització. Els que no ho van fer, “pels motius que siguin”, sí que van trobar més dificultats per culpa de la gran quantitat de manifestants antimonàrquics, alguns dels quals van increpar els assistents. Els Mossos, ha explicat Buch, van intentar obrir “puntualment i de forma extraordinària” algun punt del cordó policial, però no van modificar el pla previst inicialment.

També ha declarat que assegurarà que es garanteixin tots els drets del ciutaadans i la seguretat durant el cap de setmana electoral

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca