Rufián demana que les manifestacions contra el rei siguin “pacífiques”

Sobre Felip VI assegura que "el 3-O era un cap d'Estat que semblava un militar"

Publicitat

El candidat d’ERC en les eleccions generals, Gabriel Rufián, ha demanat aquest dilluns que les manifestacions previstes aquest dilluns contra la presència dels reis a Barcelona pels premis Fundació Princesa de Girona siguin “pacífiques”.

Rufián ha dit que les manifestacions convocades neixen de la indignació arran de les declaracions del rei després de l’1-O quan, al seu parer, es va posicionar al costat de la dreta mentre les persones que havien votat “s’estaven curant les ferides”, ha expressat en una entrevista a RNE que ha recollit Europa Press.

“El 3-O era un cap d’Estat que semblava un militar”, ha dit sobre Felip VI, i ha assegurat que molts monàrquics es van sentir orfes aquells dies, i l’ha emplaçat a reflexionar sobre les protestes en contra de la seva presència.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes