Rosalía premiada a la gala dels EMA per ‘Con altura’

L'artista brilla a l'escenari amb la seva interpretació de 'Di mi nombre'

Publicitat

La cantant Rosalía ha guanyat el premi MTV Europe Music Awards (EMA) a la millor col·laboració de l’any per ‘Con Altura’, el seu single amb J Balvin. L’artista de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) encarava la gala dels EMA, celebrada al Palau de Congressos i Exposicions de Sevilla, amb quatre nominacions, de les quals dues eren per ‘Con Altura’, una per al premi al millor look i una altra per al de millor ‘push’. Finalment, ha alçat un únic premi, però ha tornat a pujar a l’escenari per interpretar, juntament a una vintena de coristes i ballarines, el tema ‘Di mi nombre’, que acumula més de 43 milions de visualitzacions a YouTube. Els EMA han distingit també Taylor Swift, Shawn Mendes, Lola Índigo i Green Day, entre d’altres.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes