Marlaska recorda a ERC que l’amnistia “no està reconeguda” en l’ordenament jurídic espanyol

Ha recalcat que l'únic marc normatiu són la Constitució i la llei

Publicitat

El ministre de l’Interior en funcions i candidat del PSOE al Congrés per Cadis, Fernando Grande-Marlaska, ha recordat aquest dilluns a ERC que l’amnistia “no està reconeguda” en l’ordenament jurídic espanyol i ha recalcat que la prioritat ha de ser resoldre el “problema de convivència” que existeix a Catalunya.

En declaracions als periodistes durant una visita a La Línea de la Concepción en el marc de la campanya electoral pels comicis de diumenge, Grande-Marlaska s’ha pronunciat així després de ser preguntat sobre el fet que ERC hagi fet una crida aquest dilluns a sindicats, patronals i universitats catalanes a donar soport a una llei d’amnistia per als condemnats pel procés.

Ha recalcat que l’únic marc normatiu són la Constitució i la llei i que a Catalunya el que hi ha és un problema de convivència que és el que s’ha de resoldre.

“Totes les pretensions que es formalitzin han de ser en el marc de la Constitució i de la llei. Llei i diàleg”, ha sentenciat Grande-Marlaska.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca