Mariana Enríquez guanya el premi Herralde de novel·la amb ‘Nuestra parte de noche’

L'obra narra des del terror gòtic la història d'un pare i un fill que viatgen per Argentina en anys de la junta militar

Publicitat

L’escriptora i periodista Mariana Enríquez (Buenos Aires, 1973) ha guanyat el 37è premi Herralde de novel·la amb l’obra de terror gòtic ‘Nuestra parte de noche’. El jurat del guardó, convocat per l’editorial Anagrama i donat a conèixer aquest dilluns, ha considerat que cap de les 680 obres presentades no tenia el “nivell” per ser nomenada finalista i ha optat per deixar aquesta categoria deserta. ‘Nuestra parte de noche’, de més de 600 pàgines, narra el periple d’un pare i un fill que travessen Argentina per carretera en anys de la junta militar. Monstres, sacrificis humans i litúrgies sexuals poblen les pàgines d’una novel·la que mescla el terror sobrenatural amb altres “fòbies” i “obsessions” més reals.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca