La JEC trasllada a la Junta Provincial de Barcelona la denúncia de Cs contra les protestes

L’àrbitre electoral recorda a la formació de Rivera que ha d’adreçar les seves denúncies a les juntes de zona

Publicitat

La Junta Electoral Central (JEC) ha acordat aquest dilluns traslladar a la Junta Electoral Provincial de Barcelona una denúncia de Ciutadans per l’ocupació de la via pública per part “de persones amb missatges identificables amb les candidatures i opcions polítiques independentistes”. Segons la JEC, “l’òrgan competent” per adoptar qualsevol decisió sobre aquesta qüestió és la Junta Provincial de Barcelona, i no li pertoca a ella, per tant, pronunciar-se al respecte. A més, la JEC recorda a Cs que també haurà de presentar davant la Junta Electoral de zona, i no a ella, “les queixes que pugui plantejar respecte a la possible pertorbació” dels seus actes electorals en llocs públics a Catalunya.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca