Els empresaris contra les protestes

Entitats com el Gremi d'Hotels o Barcelona Oberta reclamen a les administracions "voluntat per tranquil·litzar la situació als carrers"

Publicitat

El Gremi d’Hotels de Barcelona, el Gremi de Restauració de Barcelona, Comertia, Barcelona Oberta i Apartur han assegurat que la “cronificació” de les protestes a Barcelona podria tenir un impacte negatiu en l’àmbit laboral i suposar un “fre a l’arribada d’inversions i talent” a la ciutat. En un comunicat conjunt, les entitats empresarials han assegurat que la “cronificació de protestes diàries” afecta “la imatge, la reputació i la confiança” de la ciutat. “En cas de no reconduir-se, aquesta circumstància comportarà una important afectació sobre les empreses de la capital catalana”, han assegurat. En aquest sentit, les associacions han reclamat a les administracions “voluntat decidida i ferma per tranquil·litzar la situació als carrers” de la capital catalana i han reclamant als governs “reconduir” el debat a un marc “estrictament polític”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca