Així és la protesta davant del Palau de Congressos

Els assistents criden consignes com 'Fora les forces d'ocupació' i 'Fora el Borbó'

Publicitat

Uns 500 manifestants protesten des de les 16 hores de dilluns contra el rei davant del Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, on es lliuraran els premis de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi) presidits per la família reial.

Els assistents criden consignes com ‘Fora les forces d’ocupació’ i ‘Fora el Borbó’, i porten cartells amb la imatge del rei de cap per avall i corones ratllades.

Els antiavalots de la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos d’Esquadra formen un cordó policial que talla l’avinguda Diagonal, a més de la presència d’un perímetre de la Policia Nacional als voltants de l’edifici.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca