Els comuns es reivindiquen com l'”opció útil” del republicanisme

La solució per "desbloquejar la irresponsabilitat" dels governs català i espanyol

El candidat d’En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens, ha reivindicat la seva candidatura com la solució per “desbloquejar la irresponsabilitat” dels governs tant català com espanyol. En un acte a la Nau Bostik de Barcelona, on han donat el tret de sortida a la campanya per a les eleccions del 10 de novembre, Asens ha retret a JxCat i ERC estar “més preocupats de les gesticulacions que de governar”, mentre ha carregat contra el govern espanyol per seguir “la línia de continuïtat i immobilisme” del PP. En aquest sentit, Asens ha subratllat que els comuns són “l’opció útil” del republicanisme d’esquerres per “aixecar les banderes” del federalisme i la plurinacionalitat que, segons creu, són uns valors que el PSOE “ha abandonat”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes