El PP té un “pla” perquè l’Estat torni a Catalunya

Alejandro Fernández crida a la fermesa contra els disturbis i veu el 10N amb optimisme

Publicitat

La candidata del PP a les eleccions generals per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, ha assegurat la nit d’aquest dijous que la llista que encapçala té “un pla perquè l’Estat torni a Catalunya”, que passa per canviar la passivitat política per la fermesa, sobretot davant de l’independentisme.

En l’acte d’inici de campanya al Port Ginesta de Castelldefels (Barcelona), amb el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, i l’exalcalde de Castelldefels Manu Reyes, ha defensat que té un projecte d'”enfortiment de l’altra Catalunya, la part catalana que ha estat arraconada i marginada durant dècades”, i s’ha mostrat optimista.

Ha criticat que els socialistes encapçalats per Pedro Sánchez no reconeixen els seus errors i mantenen la seva “política d’apaivagament”, ha dit, però que els populars reconeixen que han tingut errors, ja que van deixar que molts catalans se sentissin sols, si bé ara prometen fermesa davant moments com els actuals, en els quals ha citat textualment la tragèdia visual de barricades en flames a Barcelona.

Álvarez de Toledo ha demanat lluitar contra la “aliança estructural que hi ha entre socialisme, nacionalisme i separatisme”, que en la seva opinió es demostra en pactes com el de la Diputació de Barcelona i la moció de censura iniciada amb Sánchez i amb suport de l’independentisme, i ha cridat a combatre-la.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes