Puigneró acusa a Sánchez: “És un 155 i un cop d’estat digital”

El conseller diu que la mesura "podria ser la ingerència més greu" dels darrers anys en les competències del Govern

Publicitat

El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ha respost al decret llei del govern espanyol contra la “república digital” catalana dient que és “un 155 digital” i un “cop d’estat digital”. En una compareixença aquest dijous al migdia, ha afirmat que la mesura de l’executiu de Pedro Sánchez és prova d’una “deriva antidemocràtica” del PSOE. Puigneró, que no ha concretat si la Generalitat té servidors fora de la UE, creu que el decret llei “podria ser la ingerència més greu” dels últims anys en les competències del Govern. El també titular d’Administracions Públiques ha denunciat que la Moncloa actuï “preventivament”, ja que el projecte d’identitat digital del seu departament encara està en fase preliminar.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca