La Junta Electoral contra l’art

Censurada l'exposició '55 urnes per la llibertat'

Publicitat

Acabem de saber gràcies a una informació de ‘VilaWeb‘ que la Junta Electoral ha ordenat de tancar la mostra “55 urnes per la llibertat” oberta al públic a Tortosa. Aquest fet ha estat possible gràcies a una denúncia de Cs. Segons la informació disponible es disposa d’un marge de 48 hores per retirar les peces, que no es podran tornar a mostrar al públic fins després de les eleccions estatals.

L’exposició ’55 urnes per la llibertat’ es va presentar per primera vegada a l’església de Saint Jean Baptiste de Beguinage de Brussel·les al juny del 2018, i després s’ha pogut veure a La Maison de la Catalanité de Perpinyà. Està previst que, un cop clausurada a l’Arts Santa Mònica, segueixi un recorregut itinerant.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca