Borràs critica a Sánchez per no agafar el telèfon a Torra

La candidata també s'ha autoinculpat pel referèndum perquè "si l'Estat espanyol considera que haver votat l'1-O és delicte, hi ha més de 2,3 milions de persones que van cometre un delicte"

Publicitat

La candidata de JxCat al Congrés, Laura Borrás, ha criticat aquest dijous que el president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, “està causant un mal irreparable a la democràcia espanyola” en no contestar les trucades del president de la Generalitat, Quim Torra.

En declaracions als periodistes després de participar en la campanya d’autoinculpació d’Òmnium Cultural a la Ciutat de la Justícia juntament amb Torra i altres dirigents de JxCat, Borràs ha considerat que quan Sánchez “menysprea el president de la Generalitat de Catalunya i no li agafa el telèfon” està desatenent la seva obligació principal.

La candidata també s’ha autoinculpat pel referèndum perquè “si l’Estat espanyol considera que haver votat l’1-O és delicte, hi ha més de 2,3 milions de persones que van cometre un delicte”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca