eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La CUP alerta que “ningú s’atreveixi” a fer electoralisme de l’Assemblea de Càrrecs Electes

  Vehí troba "positiva" la convocatòria de la reunió per a construir "noves institucions"

  La cap de llista de la CUP a les eleccions espanyoles del 10-N, Mireia Vehí, ha alertat que “ningú s’atreveixi” a fer electoralisme de la convocatòria de l’Assemblea de Càrrecs Electes. En una roda de premsa a l’ACN aquest dimecres al matí, la candidata anticapitalista ha dit que troba “positiva” la reunió. Segons Vehí, la idea de crear “nova institucionalitat” és “fonamental”, perquè “cap” de les institucions de l’Estat “no val”. Així, la CUP aposta per reforçar i construir nous organismes. Ara bé, adverteix que “no són el camí” si s’han de convertir en una “operació de campanya electoral”. Vehí ha conclòs que la situació ja és “prou excepcional” com perquè algú s’atreveixi a fer campanya de la “repressió”. “Ni és el moment ni és la forma”, ha argumentat.

  Vehí ha afegit que quan la CUP va convocar la setmana passada una trobada d’electes era amb la idea “clara” que cal institucionalitat, si el Govern no posa solucions polítiques “que serveixin”, davant l’escenari de “repressió” de l’Estat. Els anticapitalistes sostenen que aquestes noves institucions han de fer una “feina clau” per a resoldre el conflicte, i exigir a la comunitat internacional una “mediació” a l’entorn de d’amnistia i l’autodeterminació.

  Publicitat

  L’Assemblea de Càrrecs Electes es reuneix per primera vegada avui a les 19:00 al Palau de Congressos (Barcelona), convocada pel Consell per la República que presideix Carles Puigdemont. La trobada arriba el dia abans que comenci la campanya del 10-N.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca