Fotògrafs i cineastes miren la història política i social de les ciutats al CaixaForum

‘la Caixa’ i el Centre Pompidou estrenen la primera de sis exposicions conjuntes d’ara fins al fins el 2024

Publicitat

La vida urbana en el seu context històric i social, vista a través de la mira de fotògrafs i cineastes. Aquesta és la proposta expositiva de ‘Càmera i ciutat’, la nova mostra del CaixaForum Barcelona i primera de sis col·laboracions expositives entre ‘la Caixa’ i el Centre Georges Pompidou de París des d’ara i fins el 2024. L’exposició inclou més de 260 obres d’uns 90 creadors, entre fotografies, pel·lícules, vídeos i material imprès, procedents dels arxius del centre francès en diàleg amb les principals col·leccions de fotografia estatals. Cartier-Bresson, Many Ray, Brassaï, Robert Doisneau, Joan Colom, Pilar Aymerich, Català Roca, Leopoldo Pomés o Carlos Pérez de Rozas són alguns dels imprescindibles que s’exhibeixen a la mostra.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca