Els CDR criden a protestar contra la presència de Sánchez i a les seus del PP i Cs a Barcelona

Noves mobilitzacions dels comitès de defensa de la República

Publicitat

El CDR de Viladecans (Barcelona) ha cridat a protestar aquest dimecres en un acte del PSC a la ciutat, al qual assistirà el president del Govern central en funcions, Pedro Sánchez, mentre que els CDR de la comarca del Barcelonès han convocat una manifestació davant les seus del PP i Cs a Barcelona: “Assenyalem els partits que aplaudeixen la repressió”, han dit.

En un tuit recollit per Europa Press, la convocatòria a Viladecans insta a fer “un pícnic” davant l’edifici que allotjarà l’acte polític i a portar xiulets de color groc.

“No ets benvingut a la presó de Viladecans on has tingut Tamara tancada més d’un any”, diu el cartell de la convocatòria en referència a Tamara Carrasco, a qui van aplicar durant més de 13 mesos la mesura cautelar de no poder sortir del municipi després de ser detinguda com a presumpta cap dels CDR.

Pícnic per la República també va anunciar dimarts una protesta davant la visita de Sánchez, i anima a portar cadires i tamborets i a reivindicar el lema ‘Sit and talk’, per demanar que dialogui amb l’independentisme.

Publicitat

Per la seva banda, els CDR del Barcelonès han avisat que després de concentrar-se a les 19.00 hores als Jardinets de Gràcia faran una cercavila cap a les seus del PP i Cs, i han animat els manifestants a portar castanyes.

Els convocants ja van anunciar dimarts que aquest dimecres farien una “Castanyada contra Espanya” als Jardinets de Gràcia, coincidint amb el fet que s’acosta la celebració de la Castanyada.

Girona i Tarragona

Els CDR també han convocat aquest dimecres una “manifestació antirepressiva” davant la Delegació de la Generalitat a Girona, i han demanat als assistents que portin globus de pintura i bosses d’escombraries.

A Tarragona, han cridat a manifestar-se a les 19.00 davant la Subdelegació del Govern espanyol, i en la convocatòria han afegit: “Porta la teva merda”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca