El jovent acampa a pl. Universitat

Nova acció dels estudiants a Barcelona

Publicitat

Aquest matí ha començat una acampada indefinida a la pl. Universitat de Barcelona. Els organitzadors han distribuït un manifest en el qual s’autodenominen “una generació sense futur” així com la que “ha dit prou”.

Els manifestants exigeixen la fi de la repressió contra els voluntaris que han participat en manifestacions, la condemna per part de Pedro Sánchez de la repressió, l’amnistia total als presos i preses, la garantia de Drets Civils, i per últim un futur digne per la generació que representen.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca