El bisbe de Girona pren partit i demana l’alliberament del presos

Ha assegurat que "la misericòrdia no va contra la justícia, sinó que la perfecciona, la humanitza, i és la màxima expressió de la saviesa"

Publicitat

El bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha demanat aquest dimarts l’alliberament dels polítics i activistes presos per l’1-O, durant la missa pontifical de Sant Narcís a la Basílica de Sant Feliu de Girona, i ha apel·lat a la misericòrdia.

“Com a cristians, també podem demanar que l’alliberament s’ofereixi als dirigents polítics i líders socials condemnats amb penes de presó i inhabilitació”, ha dit, i ha cridat a no utilitzar la violència per buscar la solució dels problemes, ha publicat ‘Diari de Girona’.

Ha assegurat que “la misericòrdia no va contra la justícia, sinó que la perfecciona, la humanitza, i és la màxima expressió de la saviesa”, i ha afegit que actualment té noms com mesures de llibertat, necessitat de diàleg, capacitat de perdó, reafirmar la convivència i buscar solucions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes