eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El bisbe de Girona pren partit i demana l’alliberament del presos

  Ha assegurat que "la misericòrdia no va contra la justícia, sinó que la perfecciona, la humanitza, i és la màxima expressió de la saviesa"

  El bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha demanat aquest dimarts l’alliberament dels polítics i activistes presos per l’1-O, durant la missa pontifical de Sant Narcís a la Basílica de Sant Feliu de Girona, i ha apel·lat a la misericòrdia.

  “Com a cristians, també podem demanar que l’alliberament s’ofereixi als dirigents polítics i líders socials condemnats amb penes de presó i inhabilitació”, ha dit, i ha cridat a no utilitzar la violència per buscar la solució dels problemes, ha publicat ‘Diari de Girona’.

  Publicitat

  Ha assegurat que “la misericòrdia no va contra la justícia, sinó que la perfecciona, la humanitza, i és la màxima expressió de la saviesa”, i ha afegit que actualment té noms com mesures de llibertat, necessitat de diàleg, capacitat de perdó, reafirmar la convivència i buscar solucions.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca