Avui a les 19 hores convoquen una “Castanyada contra Espanya”

Publicitat

Els CDR de la comarca del Barcelonès han convocat una “castanyada contra Espanya” a les 19.00 hores d’aquest dimecres a Jardinets de Gràcia.

En un tuit que ha recollit Europa Press, els CDR del Barcelonès han cridat a concentrar-se als Jardinets de Gràcia i portar castanyes.

“Qui sembra la misèria, recull castanyes”, han afegit a la convocatòria per al dia anterior a la celebració de la Castanyada.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca