[Vídeo] Carmen Calvo: “José Antonio Primo de Rivera és una víctima”

Així ho assegura la vicepresidenta del govern espanyol, qui l'equipara amb les víctimes republicanes enterrades al Valle de los Caídos

Publicitat

L’exhumació del dictador Francisco Franco no només va propiciar un homenatge improvisat cap a la seva figura, sinó que també està exhibint les contradiccions del govern espanyol que avui, al programa Los Desayunos de TVE ha assegurat, per veu de la vicepresidenta, que José Antonio Primo de Rivera, és també una “víctima”.

Segons Calvo, “és una víctima, segons els informes dels experts la principal qüestió del Valle de los Caídos era la presència del dictador que propiciava l’exaltació”. En aquest sentit, el fundador i ideòleg de la Falange Espanyola, “podrà estar” al Valle, “d’una manera discreta”, ja que “forma part d’una de les 30.000 víctimes dels dos bàndols”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca