Unes 60.000 persones visiten el festival d’arquitectura Open House Barcelona

L'Arc del Triomf, la Model i les Torres Venecianes són els edificis amb més afluència de públic

Publicitat

Unes 60.000 persones han visitat el festival d’arquitectura 48h Open House Barcelona, que ha tingut lloc aquest cap de setmana per desè any. Els ciutadans han pogut entrar en més de 200 edificis que sovint estan tancats al públic, tant a Barcelona com també a l’Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Sant Joan Despí i Vilassar de Dalt. L’Arc del Triomf, la Model i les Torres Venecianes han estat els recintes amb més afluència de públic. En aquesta edició s’ha posat el focus en la dona, amb la participació de 52 arquitectes de gènere femení. En deu anys, aquest festival acumula 400.000 visites.

Els visitants han pogut entrar a la font màgica de Montjuïc i a la xarxa de clavegueram, però també pujar a les altures del gratacels de Collblanc de Puig i Gairalt o al restaurant Marea Alta de la Torre Colom de Barcelona. Un altre dels èxits del festival ha estat la cuina dels germans Torres i els restaurants Direkte Boqueria i Estimar.

També han destacat propostes noves, com els Menjadors dels Pavellons de la EAT, les Cases Fàbrica de Ciutat Vella o els edificis modernistes de l’Eixample.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca