Teletips: l’informatiu cultural

Resum d'informació cultural trobada a les xarxes

Publicitat

Nollegiu, la llibreria de Poblenou, va celebrar ahir el seu sisè aniversari entre amants de la lectura, vermuts i cants de l’infern.  Però no podia faltar l’element familiar que la fa autèntica i propera. Aquesta és la piulada que ha generat més ressó i diàleg a la xarxa.


Per finalitzar l’exposició Searching for Paititi, oberta fins al 31 d’octubre al Centre Cultural Bellvitge-Gornal, avui dilluns, dins de la formació Irrompent en la matriu, Nancy Garín i Antoine Silvestre estaran parlant de pensament i lluita decolonial amb l’artista Daniel de la Barra a les 18h30, a la sala Subsól del Hospitalet. 


Publicitat

Dimarts 29 d’octubre, a partir de les 19h30, el segell Gandula i la Sala Apolo organitzen un concert solidari, on grups i cantants independents s’han sumat, en benefici d’Open Arms. Les entrades estan exhaurides però la fila 0 encara està disponible.

 


Dins del cicle Les paraules que encara no tenimproposades pel CCCB, s’ofereix aquest dijous 31 d’octubre a les 18h30 amb la col·laboració del Centre d’Estudis de Temes Contemporanis i l’Institut Català de les Dones el debat Fem! Creadores feministes d’avui on Maria Arnal, Flavita Banana, Btoy, Yolanda Domínguez, Sonido Tupinamba, María Cañas, Silvia Albert Sopale, Miriam Reyes, Agnés Mateus, Maria Sevilla, Marga Mbande, Mar C. Llop, Maria Isern, Núria Guiu, Lali Álvarez, Bianca Batlle Nguema, Sònia Gómez i Las Glorias Cabareteras conversaran sobre els imaginaris i els reptes de la creativitat.


El Centre Cívic el Sortidor recorda que falten quatre dies, fins al 31 d’octubre, per tancar la convocatòria del projecte de residències escèniques Balandra que té com a objectiu fomentar la creativitat escènica i facilitar el desenvolupament dels projectes artístics per fusionar la creació i difusió de la cultura.


Ahir, Filmin commemorava a Twitter el 35è aniversari de Terminator, motiu pel qual l’1 de novembre arriba a la seva plataforma juntament amb molts més clàssics.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca