eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Els CDR criden a “encerclar” l’estació de Sants de Barcelona a les 19.00 hores

  Aquest dilluns es compleixen dues setmanes des que es va fer pública la sentència contra els líders independentistes

  Els CDR del Barcelonès han convocat aquest dilluns a les 19.00 hores una concentració amb la finalitat d'”encerclar” l’estació de Sants de Barcelona en el marc de les protestes contra la sentència de l’1-O.

  Publicitat

  “Fem entre totes un gran cercle al voltant. Quantes més siguem, més bé ens ho passarem”, han escrit en una publicació de Twitter que ha recollit Europa Press.

  Aquest dilluns es compleixen dues setmanes des que es va fer pública la sentència contra els líders independentistes, moment en què la plataforma Tsunami Democràtic va cridar a bloquejar l’Aeroport de Barcelona.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca