Divendres 15 Novembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Un total de 44 ferits en els alderulls d’aquest dissabte a Barcelona, cap d’ells greu

  D'aquests ferits, 37 han rebut l'alta al mateix lloc

  El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès aquest dissabte a la nit 44 persones per ferides -cap greu- durant els incidents a Barcelona, després de la concentració iniciada davant la Prefectura Superior de Policia, situada a Via Laietana.

  D’aquests ferits, 37 han rebut l’alta al mateix lloc i set han estat traslladats, i també han atès dues persones a Mataró (Barcelona), que han estat donades d’alta ‘in situ’, ha informat el SEM.

  Quant al mosso d’Esquadra hospitalitzat ferit greu del que havien informat fonts policials, es deu al fet que ha caigut d’un vehicle policial a l’encreuament de la Gran Via amb el passeig de Gràcia.

  5,332FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,573SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca