Un total de 44 ferits en els alderulls d’aquest dissabte a Barcelona, cap d’ells greu

D'aquests ferits, 37 han rebut l'alta al mateix lloc

Publicitat

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès aquest dissabte a la nit 44 persones per ferides -cap greu- durant els incidents a Barcelona, després de la concentració iniciada davant la Prefectura Superior de Policia, situada a Via Laietana.

D’aquests ferits, 37 han rebut l’alta al mateix lloc i set han estat traslladats, i també han atès dues persones a Mataró (Barcelona), que han estat donades d’alta ‘in situ’, ha informat el SEM.

Quant al mosso d’Esquadra hospitalitzat ferit greu del que havien informat fonts policials, es deu al fet que ha caigut d’un vehicle policial a l’encreuament de la Gran Via amb el passeig de Gràcia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca