Casado demana a Sánchez que apliqui ja la Llei de seguretat nacional

Considera "intolerable" que Barcelona pateixi una altra nit de "greu violència independentista"

Publicitat

El líder del PP, Pablo Casado, ha demanat aquest dissabte a la nit al president del govern espanyol en funcions, Pablo Casado, que apliqui ja la Llei de seguretat nacional. A través de Twitter, Casado ha considerat “intolerable” que Barcelona pateixi una altra nit de “greu violència independentista”. Ha remarcat que diversos policies i mossos d’Esquadra han resultat ferits, i per això ha reclamat l’aplicació d’aquesta llei per “garantir la seguretat dels catalans i la integritat dels cossos de seguretat”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca